100 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS, EDIŢIA 2022 Tatiana Cimpoeşu, Agricola Internaţional Bacău: „Te motivează deopotrivă în plan profesional şi personal ceea ce îţi oferă bucurie şi dă mai mult conţinut de valoare fiecărei zile din viaţă”

Postat la 22 octombrie 2022 341 afişări

Profilul Tatianei Cimpoeşu a apărut în anuarul 100 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS, EDIŢIA 2022. 

CARTE DE VIZITĂ

• A petrecut 30 de ani în Agricola Internaţional, ca director de investiţii-dezvoltare;

• În 2009 a preluat funcţia de vicepreşedinte, pe care o deţine şi în prezent;

• Este absolventă a Facultăţii de Automatică.


Te motivează deopotrivă în plan profesional şi personal ceea ce îţi oferă bucurie şi dă mai mult conţinut de valoare fiecărei zile din viaţă. Mă gândesc la evoluţia profesională, dar şi la cea personală, ca la imaginea zmeului din copilărie pe care vrem să-l urcăm tot mai sus şi pentru asta are nevoie şi de vânt, şi de un fir cât mai lung, şi de o mână puternicăşi agilă, dar şi de entuziasm, ca să alergi, să cazi, să te mai loveşti, să te ridici, dar numai săţii zmeul în zbor.

Cifră de afaceri (2021): 165 mil. euro

Număr de angajaţi (Grup Agricola, la 18.03.2022): 2.636

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.