Raluca Radu: Să te reinventezi şi să gândeşti win-win sunt cele mai importante lecţii în business şi în pandemie au fost cele care ne-au ajutat enorm

Postat la 19 iulie 2021 49 afişări

Raluca Radu: Să te reinventezi şi să gândeşti win-win sunt cele mai importante lecţii în business şi în pandemie au fost cele care ne-au ajutat enorm

Country Manager ANSWEAR.RO


Cifră de afaceri (2020): ~ 30 mil. euro Număr de angajaţi: 10


—   Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o în pandemie este:

Să te reinventezi şi să gândeşti win-win sunt cele mai importante lecţii în business şi în pandemie au fost cele care ne-au ajutat enorm. Gândirea win-win se referă la a construi relaţii autentice cu echipa, partenerii şi clienţii. Cred că în pandemie am simţit toţi valoarea relaţiilor create până în acel moment şi importanţa acestora.

—   Cea mai importantă decizie pe care am luat-o în ultimul an:

ă nu mă sperii de contextul cu mult neprevăzut şi să caut soluţii alături de echipă. Ne-am dat seama astfel rapid că e-commerce-ul va fi mai degrabă avantajat de context decât dezavantajat.

—   Cum mi-am menţinut colegii motivaţi în ultimul an:

Am avut mai multe şedinţe ca de obicei, am comunicat mai mult ca niciodată şi ne-am amintit de obiectivele comune pentru care am încercat fiecare dintre noi să aducem valoare adăugată.

—   Work from home sau de la birou?

Hibrid, pentru a face faţă condiţiilor actuale în care necunoscutul încă planează şi în care punem sănătatea pe primul plan pentru noi şi echipa noastră.

—   Locul din care îmi iau energia necesară depăşirii unei crize:

Echipa pe care o am alături de mine şi oamenii dragi din jur.

—   Persoana care m-a inspirat cel mai mult în această perioadă:

Soţul meu, Andrei Radu, care a luat decizii rapide pentru a se reinventa într-un business afectat grav de pandemie (evenimente) şi a reuşit să aibă un an cu multe reuşite în business în ciuda contextului.

—   Putere vs. feminitate:

Vulnerabilitatea este una dintre cele mai mari surse de putere şi femeile sunt mai uşor în contact cu vulnerabilitatea lor. Ca urmare, cred că se întrepătrund.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.