Iulian Stanciu, fondator şi acţionar, eMAG: Cred că avem nevoie de mai mult curaj. Curajul de a trece graniţe, curajul de a construi un plan de business pe un termen mai lung

Postat la 18 decembrie 2020 366 afişări

Carte de vizită:

1. Numele lui Iulian Stanciu este asociat invariabil cu brandul eMAG – cel mai puternic retailer din online-ul românesc şi unul dintre cei mai mari jucători din regiune –, al cărui business îl conduce şi unde e acţionar minoritar.

2. Acelaşi antreprenor este şi proprietarul Flanco – al doilea jucător de pe piaţa de electro-IT – şi controlează şi distribuitorul de echipamente IT Network One Distribution (NOD), platforma Fashion Days, precum şi cea dedicată restaurantelor Tazz by eMAG. A investit însă şi în alte afaceri (Atelierele Pegas sau Berăria H, de pildă).

3. Spune că cel mai bun sfat l-a primit de la părinţi şi l-a aplicat  întotdeauna: să fie politicos, fiindcă aceasta nu costă nimic.

4. Pasionat de programare din perioada şcolii, a declarat că aceasta l-a ajutat să dezvolte o gândire ordonată, să vadă lucrurile până la capăt şi să le ducă la bun sfârşit.

5. Dante International, compania care administrează eMAG, a înregistrat anul trecut afaceri de 4,5 miliarde de lei .

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.