Adelina Badea, Mobexpert: Am învăţat că viaţa este un desen animat în care un liliac şi un porc pot schimba radical lumea

Autor: Ioana Matei Postat la 27 iunie 2021 7710 afişări

Adelina Badea, Mobexpert: Am învăţat că viaţa este un desen animat în care un liliac şi un porc pot schimba radical lumea

CEO Mobexpert


Cifră de afaceri (2020): >200 mil. euro Număr de angajaţi: 2.300


—   Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o în pandemie este:

Că totul se poate schimba într-o clipă! Aveam cu totul alte planuri pentru anul 2020, cred că toţi am avut cu totul alte planuri pentru acest an. Că viaţa este un desen animat în care un liliac şi un porc pot schimba radical lumea!

—   Cea mai importantă decizie pe care am luat-o în ultimul an:

Au fost foarte multe decizii pe care le-am luat anul trecut, decizii pe care nu am avut timp să le testăm sau evaluăm. Am fost primii care au închis magazinele Mobexpert, am implementat livrarea rapidă din centrul logistic direct la client acasă şi am reamenajat primul magazin Mobexpert, cel din Pipera. Însă cea mai bună decizie a fost să continuăm activitatea magazinului online şi să livrăm produse clienţilor noştri şi în timpul pandemiei.

—   Cum mi-am menţinut colegii motivaţi în ultimul an:

A fost un an dificil, cu multe provocări, dar noi am fost printre norocoşii care am avut de muncă, mult, deci nu a fost foarte complicat să ne ţinem echipa motivată şi unită. Am descoperit o altă echipă, o echipă unită, flexibilă, atât în magazine, cât şi în online, în producţie, în import şi în centrala Mobexpert, dornică să contribuie cât mai mult într-o perioadă extrem de imprevizibilă.

—   Work from home sau de la birou?

Work punct! Îmi place foarte mult ceea ce fac. Sunt atât de pasionată de locul de muncă încât lucrez foarte mult. Nici măcar în carantină n-am stat o zi acasă. Aşa sunt construită şi am ajuns să mă împac cu mine însămi.

—   Locul din care îmi iau energia necesară depăşirii unei crize, precum cea generată de pandemie:

Familia este cea care mă ajută să trec peste crize indiferent de natura lor. În plus, lucrez într-un mediu frumos. În fiecare zi sunt înconjurată de amenajări impresionante, de lucruri frumoase şi ori de câte ori ajung într-unul dintre magazinele noastre mă încarc de energie.

—   Persoana care m-a inspirat cel mai mult în această perioadă:

Soţul meu este persoana care m-a inspirat dintotdeauna, care m-a ajutat şi m-a sprijinit în tot ce am făcut de-a lungul timpului în toate proiectele. Este cel la care mă duc atunci când am nevoie de ajutor şi de susţinere.

—   Putere vs. feminitate:

Nu se exclud. Cred că în ziua de astăzi, omenirea s-a emancipat până la nivelul la care femeile pot practica orice meserie şi pot ocupa orice poziţie fară a fi obligate să renunţe la feminitate. Mai ales în România, unde trebuie să spun că stăm foarte bine la acest capitol, lipsa discriminării de gen.

Profilul Adelinei Badea a apărut în anuarul 100 Cele mai puternice femei din business, ediţia 2021.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.