100 Cele mai puternice femei din business: Diana Şucu, Fondatoare, Select Design by Diana Şucu

Postat la 17 mai 2023 239 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Diana Şucu, Fondatoare, Select Design by Diana Şucu

Vânzări anuale: >2,5 mil. euro*

*Potrivit ZF

Diana Şucu a studiat dreptul (este licenţiată în această disciplină şi a absolvit şi un master în drept), iar apoi a avut o carieră în televiziune şi a lucrat ca prezentatoare de ştiri în cadrul postului public. A mizat pe antreprenoriat apoi, într-un domeniu generat în continuare de dorinţa de promovare a frumosului. În prezent, afacerea este formată din trei showroomuri dedicate brandurilor cu origini americane – Ethan Allen, Bernhardt, Caracole – reunite sub conceptul Select Design by Diana Şucu.

„De la bun început mi-am dorit o afacere liniştită, care să promoveze frumosul, un business în care să întâlnesc oameni fericiţi (mobilă cumperi doar atunci când îţi merge bine, niciodată când eşti nefericit sau bolnav).”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.