Zece feluri în care slujba vă omoară - GALERIE FOTO

Autor: Ioana Mihai Postat la 10 noiembrie 2011 31 afişări

Angajaţii care anunţă că nu pot ajunge la slujbe din pricină că sunt bolnavi de obicei sunt priviţi ca principalii vinovaţi pentru productivitatea redusă dar în ultima vreme un fenomen numit ”prezenteism” intră şi el în categoria lucrurilor de blamat, relatează CNBC.

Definit ca acţiunea de a veni la serviciu chiar şi atunci când eşti bolnav şi, prin urmare, având o productivitate redusă, prezenteismul se traduce în pierderi de miliarde de euro anual, la nivel mondial, din pricina pierderii productivităţii. Prin urmare, pare logic ca în momentul în care un angajat este bolnav să stea mai degrabă acasă până se simte mai bine.

Când însă boala este provocată de mediul de la serviciu, angajatul se va îmbolnăvi din nou la muncă. Fie că sunt factori de mediu sau psihologici, fiecare loc de muncă are motive să-şi îmbolnăvească angajaţii.

Aceşti factori au un efect de domino care are, în ultimă instanţă, efecte negative asupra afacerii şi a angajaţilor. Care sunt cele zece motive care vă ucid deopotrivă pe Dvs. şi pe angajator, puteţi vedea în continuare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
slujba,
productivitatea redusă,
/actualitate/zece-feluri-in-care-slujba-va-omoara-galerie-foto-8959013
8959013
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.