Yoga pe plajă. Cât costă antrenorul personal pe litoral

Autor: Roxana Ionescu Postat la 27 mai 2021 33 afişări

Yoga este un sport nerecomandat iubitorilor de adrenalină şi al sporturilor extreme, dar trebuie ştiut faptul că o clasă de yoga pe plajă reconectează cursantul la pozitivitate şi îl detaşează de stresul cotidian.

Yoga pe plajă. Cât costă antrenorul personal pe litoral

Temperaturile ridicate îi trimit pe români, în curând, la mare. Trebuie ştiut că ne putem relaxa pe plajă fără să stăm pe un şezlong întreaga zi la soare. Yoga pe plajă este soluţia pe care instructorul Mădălina Antonescu o oferă.

„Practica de yoga în natură la malul mării ne aduce o reconectare cu tot ce înseamnă bun şi pozitiv pentru noi, tot ce este esenţial. Nu ştiu dacă pot spune că n-aş recomanda, însă celor avizi de adrenalină, celor care vor să facă sporturi extreme, pentru că yoga te reconectează cu tot ce este liniştit, nu cu ce este agitat”, spune Mădălina Antonescu, instructor de yoga pe litoral.

Mihaela Şifiringă este contabil şi îşi petrece toată ziua la birou, iar pentru ea, yoga a fost refugiul de care avea nevoie după o zi obositoare petrecută printre cifre.

A hotărât să practice yoga şi în aer liber, iar plaja a fost cea mai potrivită idee pentru o oră de curs one-to-one cu instructorul.

„Este ceva ce vine din interior, te conectezi la suflet şi atunci nu contează cine este în exterior, tu te focusezi pe tine şi pe liniştea ta interioară”, spune Mihaela Şifiringă.

O oră de yoga one-to-one costă 150 lei, iar cine vrea să facă yoga într-un grup restrâns, preţul este de 50 lei. Cursantul va plăti mai puţin pe o clasă de reconectare şi relaxare dacă îşi face un abonament cu patru şedinţe.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
yoga,
plajă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.