World Class România ajunge la 50.000 de membri prin intermediul celor 31 de cluburi de fitness la nivel naţional

Autor: Georgiana Călin Postat la 16 februarie 2017 109 afişări

World Class România, lider pe piaţa locală de health & fitness, anunţă creşterea cu 70% a numărului de membri, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2016, numărând în prezent peste 50.000 de membri.

World Class România ajunge la 50.000 de membri prin intermediul celor 31 de cluburi de fitness la nivel naţional

La sfârşitul anului 2016, compania a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de aproximativ 20 de milioane de euro, cu o creştere de 15% comparativ cu anul precedent.  În acelaşi an, World Class România a investit mai mult de cinci milioane de euro în inaugurarea a trei cluburi noi şi modernizarea a nouă centre de fitness dintre cele existente. Tot anul trecut, compania a achiziţionat Club Moving, extinzând astfel portofoliul de cluburi şi ajungând la un total de 31 de centre de healh & fitness în România. Cei 50.000 de membri activi au acces la peste 60.000 de programe şi clase de fitness anual, 20 de piscine şi peste 48.000 metri pătraţi.   

„ 2017 este anul care va avea un rol important în demersurile noastre de a educa şi inspira cât mai mulţi oameni să trăiască sănătos şi să fie mai activi, mai des. Suntem încrezători în piaţa locală de fitness şi cu siguranţă vedem o evoluţie în ceea ce priveşte gradul de conştientizare al oamenilor asupra unui stil de viaţă sănătos. World Class oferă cele mai bune servicii şi cel mai înalt nivel de expertiză la nivel de instructori, facilităţi şi programe de fitness, pentru ca membrii noştri să poată beneficia de cel mai bun mediu de health&fitness din România“, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.                         

În anul 2017, compania se va concentra pe consolidarea rezultatelor înregistrate în anul precedent şi estimează o creştere a cifrei de afaceri cu 10%.     

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.