Wizz Air intră pe piaţa tour operatorilor şi oferă city break-uri cu preţuri ce pornesc de la 850 de lei

Autor: Ioana Matei Postat la 27 aprilie 2016 471 afişări

Wizz Air intră pe piaţa tour operatorilor şi oferă city break-uri cu preţuri ce pornesc de la 850 de lei

Grupul Wizz Air a relansat platforma de pachete de călătorii Wizz Tours, care acţionează acum ca tour operator, prin intermediul căreia clienţii Wizz Air pot obţine cazare pentru sejururi sau city break-uri în orice destinaţie Wizz Air.  Wizz Tours este disponibil exclusiv online, şi oferă acces la peste 30.000 de hoteluri în mai mult de 130 de destinaţii, potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei.

“Tariful pentru pachetul compus din transport şi cazare este cu 10-15%* în medie mai scăzut decât dacă s-ar opta separat pentru biletul de avion şi rezervarea la hotelul ales. Totodată, doritorii îşi pot personaliza călătoria prin serviciile binecunoscute de la Wizz Air, fie că este vorba de transfer la sau de la aeroport sau de alte opţiuni de confort sau optimizare a costului”, a declarat Janos Barits, managing director al Wizz Tours.

Pachetele de vacanţă sunt disponibile pentru orice perioadă: vacanţă de vară în Larnaca de la 1.500 de lei  pentru o vacanţă de şapte nopţi pentru două persoane,  city break la Roma de la 850 de lei pentru două persoane, city break la Barcelona de la 1.500 de lei, vacanţă de vară la Malta de la 1.900 de lei şi city break la Lisabona de la 1.900 de lei.

*Conform Raportului de Monitorizare de Piaţă Wizz Tours din trimestrul 1 2016

Urmărește Business Magazin

/actualitate/wizz-air-intra-pe-piata-tour-operatorilor-si-ofera-city-break-uri-cu-preturi-ce-pornesc-de-la-850-de-lei-15274987
15274987
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.