Wizz Air anunţă curse noi spre două destinaţii îndrăgite de mulţi români. De unde veţi putea zbura în curând cu preţuri care pornesc de la 149 de lei

Autor: Andra Stroe Postat la 22 ianuarie 2021 89 afişări

Wizz Air anunţă curse noi spre două destinaţii îndrăgite de mulţi români. De unde veţi putea zbura în curând cu preţuri care pornesc de la 149 de lei

Compania aeriană Wizz Air a anunţat astăzi două noi rute de la Bucureşti – spre Zakynthos şi Corfu, cu două zboruri/săptămână, marţea şi sâmbăta, care vor fi operate către aceste destinaţii între 15 iunie şi 15 septembrie 2021. Potrivit reprezentanţilor companiei, tarifele încep de la 149 de lei, pentru un singur segment de zbor, biletele fiind deja disponibile spre achiziţionare.

Aceste noi rute se adaugă celor trei servicii deja existente operate de la Aeroportul Otopeni către staţiunile greceşti, destinaţii populare de vacanţă pentru români. Astfel, pasagerii din Bucureşti şi împrejurimi vor putea călători cu Wizz Air către cinci destinaţii de vacanţă din Grecia în această vară: Heraklion, Mykonos, Santorini, Zakynthos şi Corfu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
wizz air,
anunt,
grecia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.