Whatsapp introduce o nouă funcţie: mesaj explicativ pentru fişierele media

Autor: Andreea Tobias Postat la 18 aprilie 2023 53 afişări

Whatsapp introduce o nouă funcţie: mesaj explicativ pentru fişierele media

O nouă funcţie Whatsapp va permite mai mult context pentru fişierele media trimise. Utilizatorii vor putea adăuga descrieri personalizite GIF-urilor, prin înlocuirea marcajelor existente.

Funcţia este în probe pentru anumiţi utilizatori.

Aplicaţia introdusese anterior o funcţie care permitea trimiterea fişierelor media cu texte predefinite, însă imediat ce schimbarea va fi disponibilă, va permite adăugarea unei descrieri personalizate prin înlocuirea marcajelor existente. Noua funcţie va oferi, astfel, mai mult context pentru fişierele media trimise. Descrierea va fi trimisă ca un mesaj separat, ceea ce va duce la evitarea interpretărilor greşite, deoarece până acum permitea utilizatorilor doar să păstreze/elimine mesajul implicit pentru mediile/documentele transmise, informeză Tecnoandroid.

Practic, la selectarea unui contact pentru a-i trimite conţinut media, în partea de jos va apărea o casetă cu un câmp în care se poate adăuga un mesaj explicativ.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
whatsapp,
schimbări,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.