Vreţi să evitaţi Valea Prahovei de sărbători? Alternativele unei vacanţe de vis în România

Autor: Ioana Matei Postat la 25 decembrie 2018 359 afişări

Pentru sărbătorile de iarnă, din ce în ce mai mulţi români aleg să evite staţiunile aglomerate de pe Valea Prahovei.

Vreţi să evitaţi Valea Prahovei de sărbători? Alternativele unei vacanţe de vis în România

Una dintre alternativele spre care se îndreaptă turiştii sunt satele din zona Transilvaniei, potrivit informaţiilor transmise de specialiştii agenţiei de comunicare Travel Communication. Ei spun că în judeţele Mureş şi Covasna, de pildă, merg deopotrivă turişti români şi străini care vor să combine relaxarea de sărbători cu tratamentele în apele termale de aici. Sighişoara, Saschiz şi toate satele săseşti din jur găzduiesc turişti deopotrivă de Crăciun şi Revelion.

 

Conacele şi castelele din Covasna incluse în circuitul turistic sunt deja rezervate încă din octombrie.

Alte zone căutate sunt satele din jurul Sibiului şi Mărginimea Sibiului, dar şi Bucovina şi Maramureşul, care au şi conexiuni bune cu aeorporturile din apropiere - Iaşi sau Suceava pentru Bucovina şi Cluj sau Oradea pentru Maramureş.

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
evitare,
valea prahovei,
sarbatori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.