Vremea în Capitală: ploi şi vânt până duminică seară. Temperaturi minime de 7 grade

Autor: Andreea Tobias Postat la 11 decembrie 2021 36 afişări

Prognoza specială pentru Bucureşti arată că până duminică seară vor fi perioade cu ploi şi vânt slab. Temperatura maximă se va situa în jurul a 12 grade, iar cea minică în jur de 7 grade, potrivit ANM.

Vremea în Capitală: ploi şi vânt până duminică seară. Temperaturi minime de 7 grade

Sâmbătă, vremea va fi închisă şi va ploua, iar cantităţile de apă acumulate vor fi de peste 10...15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări noaptea, când la rafală vor fi viteze în general, de 45...55 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă, apropiată de cea din timpul zilei, va fi de 7...8 grade.

Duminică, cerul va fi mai mult noros şi trecător, cu o probabilitate mai mare la începutul intervalului şi spre sfârşitul acestuia va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 11...12 grade.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucureşti,
meteo,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.