Volkswagen, cea mai mare fabrică de automobile şi cel mai mare angajator din Slovacia, vrea să concedieze sute de angajaţi slovaci, pentru prima dată după criză

Postat la 29 ianuarie 2019 99 afişări

Volkswagen, cea mai mare fabrică de automobile din Slovacia şi cel mai important angajator local, intenţionează să îşi reducă forţa de muncă pentru prima dată după criza din 2009, ca parte a unui plan de eficientizare a activităţii, informează Reuters.

Volkswagen, cea mai mare fabrică de automobile şi cel mai mare angajator din Slovacia, vrea să concedieze sute de angajaţi slovaci, pentru prima dată după criză

Uzina va renunţa la circa 500 de muncitori pe care i-a împrumutat de la unitatea din Ungaria care produce Audi, în 2016, îşi va reduce numărul de subcontractori şi nu va prelungi termenele pentru contractele de muncă pe perioadă determinată, arată un comunicat al companiei.

 

Volkswagen are în jur de 14.000 de angajaţi în Slovacia, iar producătorul german de automobile nu a precizat cu cât va fi redus numărul acestora. Numărul unităţilor produse nu va scădea, pentru că liniile de producţie vor suferi îmbunătăţiri tehnologice.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
slovacia,
volkswagen,
automobile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.