Vocea Rusiei: Dmitri Rogozin vrea o reacţie "foarte dură" la declaraţiile lui Victor Ponta

Postat la 13 mai 2014 41 afişări

Reacţia la declaraţiile făcute de premierul României, Victor Ponta, privind posibilitatea trimiterii avioanelor militare pentru interceptarea unei aeronave oficiale guvernamentale a Rusiei, trebuie să fie una "foarte dură", afirmă vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, citat de Vocea Rusiei.

Vocea Rusiei: Dmitri Rogozin vrea o reacţie "foarte dură" la declaraţiile lui Victor Ponta

 "Nu mai avem ce discuta cu ei după această situaţie. Ministerul rus de Externe va pregăti şi va elabora o reacţie. Una este să introduci sancţiuni împotriva unor persoane, ca acestea să nu mai poată primi vize, dar să forţezi să aterizeze, cu ajutorul aviaţiei militare, un avion la bordul căruia se află membri ai Guvernului rus este dincolo de orice glumă (...). Reacţia trebuie să fie dintre cele mai dure", a declarat Rogozin.

Această situaţie a fost discutată luni dimineaţă cu ministrul de Externe Serghei Lavrov şi cu ambasadorul României în Rusia, fiind prezentată premierului Dmitri Medvedev, a adăugat Rogozin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vocea-rusiei-dmitri-rogozin-vrea-o-reactie-foarte-dura-la-declaratiile-lui-victor-ponta-12621705
12621705
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.