Visul lui Ceauşescu: Românii din 2080 trebuie să vadă acest film "secret" înregistrat în 1980

Autor: Alexandru Banu Postat la 07 iunie 2017 1143 afişări

Traficul din România anilor 80

Visul lui Ceauşescu: Românii din 2080 trebuie să vadă acest film "secret" înregistrat în 1980

Scurtmetrajul este intitulat „Pentru strănepoţi, încă ceva despre Bucureşti...” Regia aparţine Paulei şi lui Doru Segall, având aproape 14 minute şi a fost selectat, alături de alte şapte scurtmetraje, de cercetătoarea Adina Brădeanu, de la Univesity of Westminster, pentru colecţia „Sahia Vintage I”. 

Filmul este o ilustrată în mişcare, adresată celor care vor locui în Bucureşti în anul 2080. „Pentru strănepoţi, încă ceva despre Bucureşti...” suprinde imagini care să le amintească celor din viitor cum era Capitala. Una dintre primele imagini este cea a unui taxi cu remorcă, ce transportă o studentă care cântă la harpă. 

IATĂ AICI MOŞTENIREA VIDEO A LUI CEAUŞESCU PENTRU ROMÂNII DIN 2080

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.