VISCOL puternic de miercuri până joi în zece judeţe

Autor: Andreea Tobias Postat la 17 februarie 2021 1011 afişări

VISCOL puternic de miercuri până joi în zece judeţe

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare Cod galben de viscol puternic, de miercuri până joi, în zona montană din zece judeţe. Ninsori vor fi şi în nord-vestul, centrul şi nord-estul ţării, iar vânt inclusiv în sud-vest.

Avertizarea Cod galben intră în vigoare miercuri la ora 22:00 şi expiră joi la ora 14:00.

În Carpaţii Meridionali, la altitudini de peste 1700 de metri, va ninge, în general moderat cantitativ, iar vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 80...90 km/h, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada, determinând scăderea semnificativă a vizibilităţii.

Judeţele vizate sunt Caraş Severin, Hunedoara, Gorj, Alba, Sibiu, Vâlcea, Argeş, Braşov, Dâmboviţa şi Prahova.

Ninsori, în general slabe cantitativ se vor semnala şi în nord-vestul, centrul şi nord-estul teritoriului, unde se va depune strat nou de zăpadă.

Intensificări ale vântului cu viteze în general de 40...50 km/h vor fi şi în sud-vestul ţării.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avertizare,
meteo,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.