Viorica Dăncilă este NOUL preşedinte al PSD, prima femeie care conduce un partid important. Rezultate FINALE despre triumviratul care va conduce partidul

Autor: Diana Grigore Postat la 29 iunie 2019 108 afişări

Viorica Dăncilă a fost aleasă preşedinte al PSD, anunţul oficial fiind făcut la Congresul extraordinar al partidului de către liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis. De asemenea, Eugen Teodorovici a fost ales preşedinte executiv, iar Mihai Fifor, secretar general

Viorica Dăncilă a întrunit un număr de 2.828 de voturi, Liviu Pleşoianu 715, Şerban Nicolae - 375 şi Ecaterina Andronescu 50 de voturi.

Eugen Teodorovici a fost ales preşedinte executiv cu 2.463 de voturi, Daniel Suciu a obţinut 1,358 voturi, Daniel Florea - 129 şi Sorin Bota 19 voturi.

Mihai Fifor a fost ales secretar general al PSD cu 2.366 voturi, Gabriel Petrea a obţinut 716 voturi, Codrin Ştefănescu - 466, Felix Stroe - 189, iar Rodica Nassar - 77.


Surse: Victoria Vioricăi Dăncilă la conducerea PSD

Viorica Dăncilă a primit 2.828 de voturi pentru a deveni preşedinte al PSD, din partea delegaţilor prezenţi la Congresul extraordinar, au declarat surse din partid pentru MEDIAFAX. Eugen Teodorovici a fost ales preşedinte executiv cu 2.463 de voturi.

Liviu Pleşoianu a primit doar 715 voturi din partea delegaţilor, Şerban Nicolae - 375 de voturi pentru, iar Ecaterina Andronescu numai 50 de voturi pentru, au precizat sursele citate. Toţi au candidat pentru şefia PSD.

Totodată, 22 de voturi au fost nule.

Sursele menţionate au afirmat, pentru MEDIAFAX, că Mihai Fifor a fost ales secretar general al PSD, acesta fiind ales cu 2.366 de voturi pentru.

Cei 3.961 delegaţii prezenţi la Congresul PSD au votat preşedintele, preşedintele executiv şi a secretarul general al formaţiunii, prin vot secret, pe trei buletine de vot.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DĂNCILĂ,
VOT,
PSD

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.