Victorie pentru Angelina Jolie. Actriţa obţine eliminarea unui judecător din dosarul său de divorţ

Autor: Andreea Tobias Postat la 24 iulie 2021 93 afişări

Angelina Jolie a obţinut o victorie în bătălia legală cu Brad Pitt. Un judecător a fost descalificat din dosarul de divorţ.

Victorie pentru Angelina Jolie. Actriţa obţine eliminarea unui judecător din dosarul său de divorţ

Judecătorul John Ouderkirk pronunţase o hotărâre care a acordat lui Pitt custodia comună a copiilor, în luna mai a acestui an, scrie BBC.

Vineri, însă, o instanţă din California a fost de acord cu Angelina Jolie, care a cerut descalificarea judecătorului pe motiv că nu ar fi oferit destule informaţii privind legăturile sale cu unul dintre avocaţii actorului.

Conform instanţei, a fost vorba despre o „încălcare etică” şi poate pune la îndoială „capacitatea judecătorului de a fi imparţial”.

Acum, bătălia legală asupra celor cinci copii minori ai cuplului poate fi reluată în faţa unui nou judecător.

Judecătorii privaţi sunt adesea angajaţi în SUA pentru a media dispute între vedete care divorţează, din motive de confidenţialitate.

Reprezentanţii Angelinei Jolie nu au comentat încă decizia. Dar, după decizia din mai, o sursă a declarat pentru agenţia de presă AFP că Jolie credea că ei şi copiilor li se refuză „un proces echitabil”.

Jolie a criticat decizia judecătorului Ouderkirk de a nu permite copiilor lor să depună mărturie.

În luna mai, John Ouderkirk, un judecător privat angajat să supravegheze cazul, a decis în favoarea lui Brad Pitt. Angelina Jolie nu a obiectat la custodia comună, dar spunea că există „alte motive de îngrijorare”.

Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt părinţii lui Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani şi gemenii Vivienne şi Knox cu vârsta de 12 ani.

Actriţa a divorţat de Brad Pitt în 2016, menţionând faptul că între cei doi sunt „diferenţe ireconciliabile”, Brad Pitt fiind anchetat în trecut pentru posibile abuzuri asupra copiilor după ce şi-a pierdut cumpătul în faţa unora dintre ei.

Într-un interviu pentru Vogue, Angelina Jolie a spus că l-a părăsit pe Brad Pitt pentru bunăstarea familiei sale.

„A fost decizia corectă. Mă focusez pe sănătatea psihică a copiilor”, a continuat actriţa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angelina jolie,
victorie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.