Viaţa mondenă în 2016: Brangelina.Johnny Depp şi iPhone-ul, Kardashian, în cătuşe, Trump,votat de SUA

Autor: Monica Stoica Postat la 31 decembrie 2016 119 afişări

Anul 2016 a fost tumultos. Cuplul "Brangelina" s-a destrămat. Donald Trump a fost ales preşedinte. Ozzy Osbourne s-a tratat pentru dependenţă de sex, după ce şi-a înşelat soţia, la 68 de ani. Kim Kardashian a fost jefuită în Paris. Johnny Depp ar fi lovit-o pe Amber Heard cu un iPhone.

Prezentăm cronica vieţii mondene în 2016:

DONALD. Donald Trump este preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii

Cetăţenii americani l-au votat pe magnatul imobiliar, omul de afaceri şi personalitatea de televiziune Donald Trump. Probabil că şi-au adus aminte cât de convingător era în emisiunea "The Apprentice", când spunea: "You're fired!". Vedetele sunt filosofii erei noastre. Emisiunea care i-a adus notoritetate lui Donald prezintă şaisprezece-optsprezece oameni de afaceri, care concurează într-o competiţie cu eliminare pentru un salariu de 250.000 de dolari pe an pentru început pentru a conduce una dintre companiile lui Donald Trump. Alegerile prezidenţiale din SUA intră la categoria "viaţă mondenă", în 2016.

DIVORŢURI ŞI IDILE Brangelina. "Love is Dead". Johnny şi Amber, divorţ în stil hollywoodian

Anul 2016 a fost al separărilor, despărţilor, divorţurilor cu acorduri de milioane de dolari. După iubirea glamour, cu presa pe jar, cu toate twist-urile tipice Hollywood-ului, cuplurile de staruri au ales să oficializeze despărţiri după ani de dragoste sau flirturi fulgerătoare de-o vară.

Mitul destrămat al Hollywood-ului este despărţirea Angelinei de Brad. Când şi-au oficializat relaţia presa vuia. Când s-au despărţit, presa a fost într-un rollercoaster de dezvăluiri. Jurnaliştii mondeni aveau subiect fervent. Însă cei doi n-au fost singurii care au decis să pună capăt relaţiilor de durată. Multe staruri au ales să rupă legăturile, să dezlege legămintele.

Aşadar, destrămarea mariajului Brangelina este, fără îndoială, divorţul anului. De când s-au întâlnit şi s-au îndrăgostit, în 2005, au format un cuplu plin de farmec, mitic. Dar după doar doi ani de căsătorie, Jolie a înaintat divorţul in septembrie 2016. Veste răsunătoare la Hollywood. Presa e în continuare pe urmele lor, paparazzi cu blitz-urile lor infailibile 24 / 24 atenţi să-i fotografieze. Această despărţire este însoţită de o luptă juridică pentru custodia celor şase copii.

Dacă Pitt a fost acuzat de abuz verbal şi fizic asupra fiului său adolescent Maddox, Johhny Depp a fost stigmatizat pentru violenţă domestică.

Un alt divorţ care a fost pe prima pagină a tabloidelor este cel al lui Johnny Depp şi Amber Heard. Actriţa, care l-a întâlnit pe Johhny pe platourile de filmare pentru "The Rum Diary", în 2011, şi pentru care Depp ar fi părăsit-o pe Vanessa Paradis, a depus actele de divorţ în luna mai. Johnny ar fi lovit-o pe Amber cu un iPhone. Foştii soţi au ajuns în sfârşit la un acord care se ridică la suma totală de 7 milioane de dolari.

În septembrie, după iubirea de-o vară, s-au despărţit Rihanna şi Drake. Idila a durat doar câteva săptămâni. Similar, Taylor Swift şi Tom Hiddleston au fost împreună trei luni.

Cupluri sudate s-au destrămat. Actorii Naomi Watts şi Liev Schreiber s-au despărţit după 11 de ani împreună. Au doi copii împreună. Tobey Maguire şi Jennifer Meyer s-au despărţit după 9 ani. Diane Kruger şi Joshua Jackson, după 10 ani. Despărţiri în lanţ.

Alte despărţiri sunt: Kate Moss de Nikolai von Bismarck, Jennifer Lopez, înşelată de Casper Smart, Drew Barrymore la al treilea divorţ, Lady Gaga şi Taylor Kinney fac o pauză, Nathalie Kosciusko-Morizet nu mai poartă inelul de logodnă, Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au semnat în cele din urmă actele de divorţ, după despărţirea din 2014.

2016 n-a fost anul iubirii glamour în lumina reflectoarelor.

FAMILIA OSBOURNE Ozzy Osbourne se tratează pentru dependenţă de sex, după ce a înşelat-o pe Sharon la 68 de ani

Freak show în familia Osbourne în 2016. Kelly Osbourne este dată în judecată de amanta tatălui ei, rockerul britanic Ozzy Osbourne, după ce Kelly a atacat-o pe reţeaua de microblogging Twitter şi i-a publicat numărul de telefon. Coafeza Michelle Pugh, care a avut o relaţie extraconjugală cu tatăl lui Kelly, solicită daune compensatorii şi punitive după ce Kelly a postat pe pagina personală de Twitter numărul său de telefon, însoţit de un mesaj trivial la adresa ei. Pe lângă mesajul obscen, Kelly a mai scris: ''Tatăl meu are aproape 70 de ani. Ai auzit vreodată de abuz asupra persoanelor în vârstă?''.

Avocata lui Michelle, F. Edie Mermelstein, spune că, prin acest proces, Michelle ''se impune împotriva hărţuirii şi intimidării în mediul online, pe care le exercită Kelly Osbourne''.

După ce a fost înşelată, Sharon Osbourne a făcut anunţul: "Ozzy se tratează pentru dependenţă de sex."

TRIBULAŢIILE KARDASHIAN Kanye West, spitalizat în cătuşe

Site-ul american TMZ a anunţat pe 22 noiembrie că rapperul a fost internat pentru o evaluare psihiatrică după ce s-a ''comportat haotic'', fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine. Kanye West a fost transportat la spital legat cu cătuşe în ambulanţă.

Iată ce a făcut Kanye West în zilele dinaintea spitalizării:

Kanye West şi-a anulat turneul în care se afla după ce sâmbătă şi-a uimit publicul în cadrul unui concert. După ce a întârziat o oră jumătate, acesta a cântat doar trei piese, înainte de a lansa critici la adresa lui Mark Zuckerberg, a lui Jay Z şi a lui Hillary Clinton.

El l-a criticat pe Mark Zuckerberg pentru că nu i-a dat banii necesari pentru a ieşi din datorii. În plus, acesta a declarat că l-a rănit faptul că Jay Z nu a reuşit să-i viziteze familia după jaful comis asupra lui Kim Kardashian în Paris.

"Am venit aici ca să vă spun propriul meu adevăr, chiar dacă asta înseamnă să-mi asum un risc pentru viaţa, succesul sau cariera mea", a spus Kanye West.

"Jay-Z, fratele meu, sună-mă, întotdeauna m-ai sunat ... şţtiu că ai ucigaşi plătiţi, te rog nu-i trimite pe capul meu. Sună-mă să vorbim ca de la bărbat la bărbat", a continuat rapperul american.

Kim Kardashian, jefuită şi încătuşată

Vedeta de televiziune, în vârstă de 35 de ani, a fost legată la gură, încătuşată şi imobilizată în cadă de indivizii deghizaţi în ofiţeri de poliţie.

Kim Kardashian s-a eliberat singură de cătuşe din locul unde a fost ameninţată cu arma şi a fugit pe balconul apartamentului, să ţipe după ajutor. Se pare că vedeta "se temea că era pe cale să fie violată", în timp ce tâlharii i-au îndreptat pistolul la tâmplă. Kardashian îi implora: "Vă rog, nu mă ucideţi, am copii."

După ce a fost legată în baie, Kardashian a fost capabilă să facă scape disperată de cătuşe şi să ţipe la vecini. Tâlharii răscoliseră apartamentul, punând mâna pe bjiuterii în valoare de milioane de lire sterline, inclusiv un inel de 3,5 milioane de lire sterline şi două telefoane. Kim a părăsit capitala Franţei cu inelul de logodnă rămas fără enormul diamant.

Asasinarea Christine Grimmie

Cântăreaţa americană cu origini româneşti Christina Grimmie, cunoscută datorită coverurilor pe care le uploada pe Youtube, dar şi a participării la emisiunea "The Voice US", a murit după ce a fost împuşcată letal în timp ce semna autografe după un concert susţinut în Orlando, Florida.

Fosta concurentă a emisiunii "The Voice", a cărei străbunică era din România, a decedat după ce a fost împuşcată în cap de un atacator care a deschis focul cu ocazia unui concert susţinut de aceasta în Orlando, Florida. Supectul s-a ridicat din mulţime şi a împuşcat-o pe Grimmie după ce şi-a încheiat prestaţia pe scenă, în timp ce dădea autografe. Fratele cântăreţei l-a identificat pe atacator şi s-a năpustit asupra lui, dar acesta s-a împuşcat mortal, conform Associated Press.

Grimmie, cântăreaţa în vârstă de 22 de ani din New Jersey, s-a clasat pe locul trei în timpul celui de-al şaselea sezon al show-ului "The Voice", difuzat de televiziunea NBC. Aceasta a fost în echipa lui Adam Lavine, solistul trupei Maroon 5.

CUPLU Katy Perry şi Orlando Bloom

Cântăreaţa Katy Perry şi actorul Orlando Bloom au anunţat oficial că formează un cuplu în 2016, după ce au fost surprinşi în ipostaze tandre la mai multe petreceri şi evenimente mondene, dar şi într-o vacanţă în Hawaii.

CRONICA UNEI SINUCIDERI Jim Carrey, acuzat de omor din culpă

Jim Carrey este adus în instanţă. Brigid Sweetman, mama Cathrionei White, fosta iubită a actorului, a înaintat un proces la Curtea Superioară din Los Angeles, susţinând că starul în vârstă de 54 de ani a avut un rol decisiv în moartea fiicei sale. White a fost găsită fără suflare în locuinţa ei pe data de 28 septembrie 2015, în urma unei supradoze. După un examen toxicologic, s-a dovedit că moartea tinerei a survenit în urma unui mix letal de analgezice şi de somnifere. Verdictul de moarte prin suicid a fost dat de către autorităţi în luna iulie a acestui an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CELEBRITĂŢI,
VIAŢA MONDENĂ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.