Vezi aici spectacolul oferit zi de zi de natură - GALERIE FOTO

Autor: Ioana Mihai Postat la 02 mai 2012 26 afişări

În ultima perioadă prinde tot mai multă forţă un nou curent: integrarea frumuseţilor naturii în viaţa de zi cu zi. Dincolo de betoane şi ziduri de sticlă fumurie, arhitecţii completează acum zonele de reşedinţa sau de birouri cu tot mai mulţi copaci, flori sau grădini. Nu ne-am propus să facem un top al celor mai spectaculoase astfel de imagini, ci încercăm să redăm câteva din cele mai frumoase reprezentări de acest fel.

Nu vom obosi niciodată să ne bucurăm de efectele pozitive ale naturii. Este calmantă, liniştitoare, inspirantă şi va fi mereu "la modă".

Cu cât viaţa noastră se desfăşoară în viteză mai mare, cu cât petrecem mai mult timp în interior, cu ochii în ecranele calculatoarelor, cu atât stilul nostru de viaţă devine mai urban. Cu atât mai acută este nevoia de natură, în aceste condiţii.

În multe oraşe din întreaga lume a devenit o veritabilă strategie a politicii locale depistarea de noi modalităţi prin care spaţiile verzi să câştige mai mult teren; cum să fie puse la dispoziţia locuitorilor mai multe spaţii verzi.

În ultima perioadă am văzut tot mai multe exemple despre cum arhitecţii şi organizaţiile cetăţeneşti au realizat deopotrivă proiecte extraordinare la scală mare dar deopotrivă şi de dimensiuni mai mici, în care au inclus spaţiile verzi.

Sursa: The Cool Hunter

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
natură,
parc,
verdeata
/actualitate/vezi-aici-spectacolul-oferit-zi-de-zi-de-natura-galerie-foto-9586481
9586481
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.