Veşti bune: Românii ar putea avea încă o zi de sărbătoare naţională

Postat la 06 octombrie 2017 886 afişări

Încă o zi ar putea deveni sărbătoare naţională. Potrivit unui proiect de lege care are deja avizul comisiei de specialitate, 18 decembrie, Ziua Minorităţilor Naţionale din România, ar putea fi declarată sărbătoare naţională. Nu însă şi zi liberă, se arată în propunerea legislativă înregistrată la Senat.

Veşti bune: Românii ar putea avea încă o zi de sărbătoare naţională

Potrivit HG 881/1998 18 decembrie se sărbătoreşte deja în România ca Zi Naţională a Minorităţilor, dar ea nu este declarată oficial sărbătoare naţională. În curând, însă, ar putea deveni, iar asta datorită unei iniţiative legislative depuse la Senat de mai mulţi deputaţi, în majoritatea lor covârşitoare aparţinând minorităţilor. Proiectul a obţinut deja avizul comisiei de specialitate. 

Citeşte cotinuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.