Veşti bune pentru cei care îşi primesc pensiile pe card. Anunţul făcut de ministrul Muncii: Am intervenit prompt

Autor: Nicolae Oprea Postat la 20 noiembrie 2019 1320 afişări

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, miercuri, că s-a intervenit în judeţul Dolj unde s-au luat măsuri pentru a nu se mai întârzia plata pensiilor pe card. Aceasta a mai susţinut că toate pensile se vor plăti în cuantumul stabilit prin lege.

„Vă informez cu privire la semnalele pe care le-am primit legate de anumite disfuncţionalităţi în plata pe card a pensiilor, şi aşa cum ştiţi, acolo unde acestea au existat, mă refer la una dintre sucursalele unei bănci din Dolj şi acolo am intervenit prompt”, a declarat, miercuri, ministrul Muncii.

Potrivit Violetei Alexandru, au fost luate toate măsurile necesare astfel încât să nu mai existe întârzieri din cauze neimputabile pensionarilor.

Totodată, ministrul a dat asigurări că toate pensiile vor fi livrate în cuantumul stabilit prin lege, fără a fi tăiate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PENSIE,
CARD,
PENSIONAR

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.