Vector Internaţional a avut anul trecut afaceri de 5,4 milioane de euro

Autor: Ioana Matei Postat la 22 mai 2017 176 afişări

Compania de birotică şi papetărie Vector Internaţional a înregistrat în anul 2016 o cifră de afaceri de 5,4 milioane de euro, cu 20% mai mult decât în anul 2015, şi un profit net de aproximativ 320.000 de euro, cu o creştere de aproape 200% faţă de 2015, potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei. În ceea ce priveşte baza de clienţi, Vector Internaţional a crescut în 2016 cu 23% faţă de anul 2015.

Vector Internaţional a avut anul trecut afaceri de 5,4 milioane de euro

Fondată în anul 1997 de către omul de afaceri Marius Avram, Vector este specializată în importul, distribuţia şi comercializarea articolelor de birou şi a produselor şcolare şi este una dintre puţinele companii româneşti care au ajuns la o vechime de 20 de ani.

„Preocuparea pentru evoluţie, inovaţia, consecvenţa şi accentul pe servicii sunt atuurile care au propulsat compania de-a lungul anilor. În cele două decenii, Vector Internaţional şi-a dedicat energia misiunii de a îndeplini aspiraţiile clienţilor, de a inova şi de a evolua, de a oferi constant tuturor partenerilor servicii de o calitate remarcabilă, respect şi profesionalism”, a declarat Marius Avram, CEO-ul şi fondatorul Vector Internaţional.

Compania a inovat continuu în tot ceea ce înseamnă serviciile conexe create pentru susţinerea afacerii, aşa cum sunt platformele vector-direct.ro, dedicată clienţilor finali, şi vector-conect.ro, dedicată resellerilor naţionali.

Vector deţine şi un brand propriu de produse, Optima, sub care comercializează gama de produse esenţiale pentru un birou modern - bibliorafturi, folii, etichete, benzi adezive, hârtie, articole de legat şi laminat, table magnetice, panouri de plută, dosare şi caiete mecanice.

Printre mărcile de renume comercializate de Vector Internaţional se numară Leitz Esselte, Elba, Oxford, Han, Philips, Rapid, Sharp şi HSM. Compania este distribuitor exclusiv în România al brandurilor Penac, Artline, Aurora, Alco, Alpino, Smit Visual, Nikidom, Zipit Opus şi Stick’n. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.