Validarea lui Dominic Fritz în funcţia de primar al Timişoarei, atacată de 3 persoane

Autor: Laura Buciu Postat la 23 octombrie 2020 139 afişări

Validarea lui Dominic Fritz în poziţia de primar al Timişoarei a fost atacată la Tribunalul Timiş de trei persoane, astfel că învestirea sa va fi amânată.

Validarea lui Dominic Fritz în funcţia de primar al Timişoarei, atacată de 3 persoane

Validarea mandatului de primar ales al oraşului Timişoara, Dominic Fritz, a fost atacată, la Tribunalul Timiş de trei persoane: Adrian Popescu, candidat ALDE la Primăria Timişoara, Călin Narcis Petrescu, fost angajat la Radio Timişoara, şi Monica Hărmănescu, cadru didactic la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara.

Tribunalul Timiş nu a stabilit încă un termen de judecată a acestor contestaţii.

Învestirea lui Dominic Fritz în funcţia de primar al Timişoarei urma să aibă loc marţi, însă, cel mai probabil, va fi amânată.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dominic fritz,
validare,
primar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.