V-aţi caza într-un hotel subteran? Iată cum arată (GALERIE FOTO SI VIDEO)

Autor: Ana Raduta Postat la 30 noiembrie 2011 71 afişări

"La înălţimea aşteptărilor" este doar o figură de stil atunci când vine vorba despre un hotel din Suedia, aflat la 155 de metri sub pământ. Pentru experienţa inedită de a fi cazaţi aici, oaspeţii trebuie să plătească tarfie piperate. Imaginile care urmează vă pot forma o opinie – merită sau nu?

Hotelul a fost construit în adâncimea unei vechi mine din Vastmanland, Suedia. Preţul unei nopţi de cazare , care include şi un tur al minei, ajunge la 600 de dolari pe noapte.

Chiar dacă în privinţa pereţilor nu s-au putut face prea multe modificări, din motive obiective, proprietarii au încercat să decoreze camerele cât mai modern cu putinţă, astfel încât să creeze un spaţiu modern şi primitor. Iată ce a ieşit.

SURSA: www.toxel.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hotel,
subteran,
camera
/actualitate/v-ati-caza-intr-un-hotel-subteran-iata-cum-arata-galerie-foto-si-video-9018860
9018860
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.