USR, despre Colectiv: S-a făcut dreptate. Prea târziu, prea mulţi ani de procese

Autor: Cosmin Pirv Postat la 12 mai 2022 31 afişări

„S-a făcut dreptate. Prea târziu, prea mulţi ani de procese, prea multă suferinţă pentru familiile victimelor de la Colectiv şi supravieţuitori”, susţin reprezentanţii USR după anunţarea deciziei definitive în cazul Colectiv.

USR, despre Colectiv: S-a făcut dreptate. Prea târziu, prea mulţi ani de procese

„Vinovaţii pentru tragedia din 2015 merg astăzi la închisoare. Piedone, 4 ani. Patronii Colectiv: 8 ani pentru Costin Mincu, 11 ani şi 8 luni pentru Alin George Anastasescu, 6 ani şi 5 luni de închisoare pentru Paul Gancea”, susţin reprezentanţii USR.

Conform acestora, România nu este nici acum un stat reformat.

„Din contră. Spitalele din România ard, în spitalele din România se moare din cauza infecţiilor, din cauza furtului organizat de 30 ani. Autorii morali s-au întors la Guvernare. Îi vedem astăzi.

Colectiv este povestea sistemului ticălos care, în cele din urmă, ucide. Povestea incompetenţei şi corupţiei care ucide. Lupta pentru reforma din temelii a României trebuie să continue”, arată USR.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis joi pedepsele pentru inculpaţii în dosarul Colectiv. În mare parte este vorba de pedepse înjumătăţite faţă de decizia din fond.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
usr,
colectiv,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.