UPS introduce un nou segment de zbor cargo şi deschide un centru operaţional la Cluj-Napoca

Postat la 11 februarie 2016 105 afişări

UPS introduce un nou segment de zbor cargo şi deschide un centru operaţional la Cluj-Napoca

UPS introduce un nou segment de zbor cargo şi deschide un centru operaţional la Cluj-Napoca. UPS conectează astfel 44 de oraşe din opt judeţe situate în regiunea de centru-nord a României la hub-ul european din Koln/Bonn, Germania. Prin introducerea noului segment de zbor, UPS va oferi în această regiune ore maxime mai târzii de preluare a expediţiilor de export aeriene. 

„Prin extinderea orelor maxime de preluare a expediţiilor, venim în întâmpinarea nevoilor companiilor multinaţionale şi ale IMM-urilor care au în vedere extinderea pe pieţele internaţionale”,  declară Daniel Carrera, preşedintele UPS pentru Europa de Est. „UPS poate acum să le ofere companiilor din regiunea de centru-nord a României până la cinci ore suplimentare de producţie, datorită extinderii orei maxime de preluare a expediţiilor.”

Cele opt judeţe în care au fost extinse orele maxime de preluare a expediţiilor internaţionale de export aerian sunt: Alba, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Mureş, Sălaj, Satu Mare şi Sibiu.

„Ne bucură iniţiativa UPS de a include Aeroportul Internaţional Cluj în reţeaua globală a companiei. Creşterea transportului de marfă pe aeroport cu 25% în anul 2015 faţă de anul 2014 arată potenţialul de dezvoltare a regiunii. Ne dorim ca parteneriatul cu UPS să fie de lungă durată şi să continue tendinţa de creştere a traficului cargo de pe Aeroportul Internaţional Cluj”, declară David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj.

Regiunea de centru-nord a ţării este hub de producţie pentru companii multinaţionale şi IMM-uri în domenii precum automotive, textile şi producţie industrială.  

„Începerea operaţiunilor UPS pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj oferă noi oportunităţi de transport pentru companiile din regiune. Suntem convinşi că UPS va avea succes şi că această iniţiativă va contribui la dezvoltarea economică a judeţului Cluj”,  declară Marius Mînzat, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Noul centru operaţional de la Cluj-Napoca urmează îmbunătăţirii serviciului de export pentru expediţiile preluate din patru judeţe din estul României (Bacău, Iaşi, Neamţ şi Vaslui), precum şi deschiderii noului centru operaţional din Timişoara. Totodată, UPS  a îmbunătăţit recent serviciul de import oferit în două centre importante de business din vestul şi centrul ţării, Oradea, respectiv Sibiu.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ups-introduce-un-nou-segment-de-zbor-cargo-si-deschide-un-centru-operational-la-cluj-napoca-15067009
15067009
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.