Unul dintre starurile naţionalei Franţei a fost suspendat provizoriu după ce a fost depistat pozitiv la o substanţă interzisă

Autor: Tiberiu Sabo Postat la 29 februarie 2024 21 afişări

Unul dintre starurile naţionalei Franţei a fost suspendat provizoriu după ce a fost depistat pozitiv la o substanţă interzisă

Starul naţionalei Franţei şi al lui Juventus, Paul Pogba, a fost suspendat provizoriu după ce a fost depistat pozitiv la o substanţă interzisă, a anunţat Tribunalul naţional antidoping din Italia (NADO).

NADO a precizat că în organismul mijlocaşului a fost depistat testosteron, care poate fi folosit pentru a creşte rezistenţa sportivă, relatează CNN.

Juventus a confirmat într-un comunicat că Pogba a fost suspendat provizoriu. Testele, a precizat clubul, au avut loc pe 20 august anul trecut. Juve a învins Udinese cu 3-0 în acea zi, cu Pogba pe bancă, ca rezervă neutilizată.

Agentul lui Pogba, Rafaela Pimenta, a spus: "Aşteptăm contraanaliza şi până atunci nu putem spune nimic. Ceea ce este sigur este că Paul Pogba nu a vrut niciodată să încalce regulile".

Pogba trebuie să aştepte acum rezultatele probei B. Dacă va fi găsit vinovat de dopaj, el ar putea fi suspendat între doi şi patru ani.

"Clubul îşi rezervă dreptul de a lua în considerare următoarele etape procedurale", a arătat Juventus în comunicatul său.

Pogba a fost unul dintre cei mai buni mijlocaşi din lume şi a fost un jucător determinant al echipei Franţei care a câştigat Cupa Mondială în 2018.

În ultimii ani, el s-a confruntat cu accidentări şi cu probleme de formă, lipsind de la Cupa Mondială de anul trecut din Qatar din cauza unei accidentări. S-a întors la Juventus în 2022, după o perioadă dezamăgitoare la Manchester United.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pogba,
suspendare,
dopaj

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.