Unul dintre iniţiatorii legii dării în plată: Din acest moment putem pune cruce legii dării în plată. „A fost un vis frumos. Lobby-ul intens al BNR a lovit unde trebuie”

Postat la 23 februarie 2016 350 afişări

Unul dintre iniţiatorii legii dării în plată: Din acest moment putem pune cruce legii dării în plată. „A fost un vis frumos. Lobby-ul intens al BNR a lovit unde trebuie”

 Piperea s-a răzgândit! Update: Raportul Comisiei nu poate fi retras. Dacă acesta a fost deja depus, nu se mai poate întoarce la Comisii decât dacă se votează în plen în acest sens.

„Înţeleg ca senatorul Bota îşi retrage cele spuse la RRA azi. Cică nu ar fi spus că discuşia pe lege se amână pentru două săptămâni că să se discute <<avizul>> Ministerului Justiţiei şi al Consiliului Superior al Magistraturii. Rămâne să verificam pe net discuţia de azi.”

Avocatul Gheorghe Piperea, unul dintre iniţiatorii legii dării în plată, afirmă că raportul Comisiei Juridice a Senatului favorabil legii dării în plată, a fost retras şi astfel legea nu se va mai discuta mâine în plen.

„Se reia discuţia în comisii peste două săptămâni. Cel care a făcut public acest anunţ, la Radio România Actualităţi, este un anume senator Bota, de la PSD. Dar raportul nu putea fi retras fără acceptul preşedintelui comisiei juridice, domnul Boboc, PNL. Deci <<treaba>> este transpartinică. Lobby-ul intens al BNR a lovit unde trebuie”, a spus Piperea.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lege,
plati,
bnr,
lovire,
lobby,
vis,
refuz,
retragere,
raport
/actualitate/unul-dintre-initiatorii-legii-darii-in-plata-din-acest-moment-putem-pune-cruce-legii-darii-in-plata-a-fost-un-vis-frumos-lobby-ul-intens-al-bnr-a-lovit-unde-trebuie-15084959
15084959
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.