Unde sunt ascunse cele mai mari rezerve de aur din lume (GALERIE FOTO)

Autor: Ana Raduta Postat la 31 ianuarie 2011 33 afişări

Dupa o crestere istorica pretului, intr-un interval de timp foarte scurt, aurul poate fi considerat resursa anului 2010, in toata lumea. Aflati unde stau ascunse cele mai mari rezerve de aur din lume.

Pretul aurului a crescut cu aproape 30% in 2010, ajungand la cel mai inalt nivel din istorie - 1.390 de dolari pe uncie. Explicatia sta in deprecierea monedei americane si a anuntului Federal Reserve ca va achizitiona obligatiuni in valoare de 600 de miliarde de dolari. Si argintul a ajuns la cel mai ridicat pret din ultimii 30 de ani - 26,4 dolari pe uncie.

Economistii spun ca urmeaza si alte cresteri de pret si estimeaza ca am putea vedea o cotatie a aurului de 1.500 de dolari pe uncie, la jumatatea acestui an si de maximum 1.800 de dolari pe uncie, in primavara anului viitor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aur,
rezerve de aur,
crestere,
resurse
/actualitate/unde-sunt-ascunse-cele-mai-mari-rezerve-de-aur-din-lume-galerie-foto-7936461
7936461
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.