Un zbor al companiei Ryanair pe ruta Bucureşti-Dublin a fost deviat către un aeroport german

Autor: Iuliana Enache Postat la 10 februarie 2015 236 afişări

Un avion al companiei Ryanair care se deplasa pe ruta Bucureşti-Dublin a fost deviat către un aeroport german, în noaptea de luni spre marţi, din cauza unei urgenţe medicale apărute la bordul aeronavei, relatează BBC News Online.

Avionul, care efectua zborul FR7347, a anunţat că are o urgenţă medicală la bord la scurt timp după ora 22.00 GMT (00.00 ora României) şi a aterizat în siguranţă după câteva minute pe aeroportul Koln Bonn, potrivit www.bbc.com/news.

"Zborul de la Bucureşti la Dublin a fost deviat către Koln după ce unui client i s-a făcut rău la bord", a precizat compania într-un comunicat citat de Irish Independent. "Aeronava a aterizat normal, iar clientul a fost întâmpinat de personalul medical, care l-a debarcat pentru a-i administra tratament. Aeronava urmează să plece în scurt timp către Dublin", a continuat compania.

Un purtător de cuvânt al aeroportului din Dublin a declarat că avionul urma să ajungă la Dublin la ora locală 00.45 (02.45 ora României). "Ryanair îşi cere scuze sincer de la clienţii afectaţi pentru această scurtă întârziere", a conchis compania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IRLANDA,
RYANAIR,
ROMÂNIA
/actualitate/un-zbor-al-companiei-ryanair-pe-ruta-bucuresti-dublin-a-fost-deviat-catre-un-aeroport-german-13812412
13812412
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.