Un poliţist din Constanţa a decis să nu mai dea amenzi pentru nepurtarea măştii de protecţie. Reacţia IPJ după refuzul angajatului de a aplica legea

Postat la 11 ianuarie 2022 184 afişări

Un poliţist din Constanţa a decis să nu mai dea amenzi pentru nepurtarea măştii de protecţie. Reacţia IPJ după refuzul angajatului de a aplica legea

Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a decis şi a anunţat public, pe reţelele de socializare, că refuză să verifice şi să aplice sancţiuni pentru nepurtarea măştii de protecţie, în ciuda obşigaţiilor legale. Anunţul său a ajuns în atenţia Biroului Control Intern din cadrul IPJ.

Poliţistul a detaliat pe Facebook motivele de la baza deciziei lui de a nu amenda oamenii.

Eu unul……. indiferent de orice dispoziţie dată de şefii ierarhici NU VOI CONTROLA ŞI NU VOI SANCŢIONA nici un cetăţean român privind autenticitatea măştii purtate. NU am pregătire de specialitate, NU există bază legală în fişa postului meu, NU am pregătire medicală de specialitate”, a spus poliţistul, care este agent şef principal de Poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, potrivit publicaţiei ReplicaOnline.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
politist,
constanta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.