Un poliţist a demonstrat că nimeni nu este mai PRESUS DE LEGE după ce şi-a dat singur amendă

Autor: Ioana Matei Postat la 15 noiembrie 2017 209 afişări

Un poliţist a demonstrat că nu vrea să favorizeze pe nimeni după ce şi-a dat lui însuşi o amendă, potrivit site-ului internaţional globalnews.ca.

Un poliţist a demonstrat că nimeni nu este mai PRESUS DE LEGE după ce şi-a dat singur amendă

Poliţistul american din Milwaukee David Clarke spune că a parcat maşina de poliţie într-un loc aglomerat, ca urmare a unei ceremonii în desfăşurare şi a fost nevoit să parcheze pe un loc destinat persoanelor cu dizabilităţi. Potrivit lui Clarke, a instruit un coleg ofiţer să mute maşina într-un alt loc, dar cererea nu a fost respectată, prin urmare şi-a scris o amendă.

”Regulile sunt aceleaşi pentru membrii echipajului meu ca şi pentru orice alţi şoferi; cu excepţia urgenţelor sau misiunilor oficiale”, a spus Clarke într-un comunicat de presă. Valoarea amenzii a fost de 35 de dolari americani. Clarke spune că a şi donat 200 de dolari unei organizaţii care lucrează cu persoanele cu dizabilităţi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.