Un om de afaceri cunoscut a MURIT! A fost găsit ÎMPUŞCAT în piept. Misterul din spatele morţii lui...

Postat la 21 iulie 2017 697 afişări

Un bancher spaniol al cărui istoric extravagant a ajuns să simbolizeze boom-ul economic al ţării şi excesul celor bogaţi, a fost găsit mort într-un domeniu deţinut de acesta, potrivit Reuters. Miguel Blesa, fostul şef al fostei bănci spaniole Caja Madrid, a fost împuşcat în piept, potrivit rudelor, care au vorbit sub condiţia de anonimat. El a fost găsit mort lângă Cordoba.

Un om de afaceri cunoscut a  MURIT! A fost găsit ÎMPUŞCAT în piept. Misterul din spatele morţii lui...

Blesa a fost condamnat în februarie la şase ani în închisoare în urma unui scandal legat de folosirea ilegală a cardurilor de credit a companiei, cât timp era la cârma băncii. El a făcut apel împotriva condamnării.

El a prezidat banca spaniolă din 1996 până în 2010, o perioadă care coincide cu boom economic, urmată de o prăbuşire devastatoare în Spania. 

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.