Un nou serviciu pentru viitoarele mirese care nu pot proba rochiile de mireasă din cauza restricţiilor legate de COVID-19

Autor: Andra Stroe Postat la 07 aprilie 2020 119 afişări

Un nou serviciu pentru viitoarele mirese care nu pot proba rochiile de mireasă din cauza restricţiilor legate de COVID-19

Industria vestimentaţiei pentru mirese a fost provocată să se adapteze şi să găsească soluţii rapide şi benefice astfel încât să se poată susţine în noul context generat de pandemia COVID-19.

Boutique-ul multibrand Vera Sposa a lansat primul serviciu de vânzare contactless, care le permite viitoarelor mirese să probeze acasă rochia aleasă, fără a o achita în avans. Astfel, clientele pot comanda din selecţia Vera Sposa până la trei rochii, urmând să o achite doar pe cea aleasă pentru ziua nunţii. Prin acest serviciu, rochiile din selecţia Vera Sposa sunt disponibile pentru femeile din întreaga ţară, iar retailerul anunţă că va menţine această modalitatea de vânzare şi după ridicarea situaţiei de urgenţă.

„Este un moment delicat pentru cei care şi-au planificat nunta anul acesta şi ne dorim să le fim alături, să îi susţinem făcând produsele noastre mai accesibile, atât din punct de vedere al modului de achiziţie, dar şi din punct de vedere al preţurilor. Până pe 15 mai, toate rochiile din stoc au reduceri de 30%, 50% sau 70%. Posibilitatea de a proba rochia în intimitatea casei nu este doar un instrument util de a ne adresa viitoarelor mirese, ci şi o modalitate reconfortantă pentru acestea. Ele au 24 de ore pentru a analiza rochia, pot face fotografii şi schimba păreri cu prietenele sau cu familia. Tot în aceste 24 de ore se pot decide dacă doresc să păstreze rochia, să solicite la probă o alta sau să o returneze”, spune Adina Basalic, general manager Vera Sposa

Serviciul de vânzare contactless se desfăşoară în câţiva paşi simpli, spun reprezentanţii businessului: primul pas este selectarea modelului de rochie ce urmează să fie livrat pentru probă şi comunicarea cu echipa Vera Sposa pentru a stabili mărimea necesară. Plata prin virament bancar a sumei de 100 lei reprezentând costul de ambalare şi transport este cel de-al doile a pas. În cazul unei achiziţii ulterioare, taxa de transport va fi scăzută din preţul rochiei; în cazul în care modelul trimis nu se potriveşte, clienta are dreptul să mai solicite, pe rând, încă două rochii. Decizia de retur sau de achiziţie va fi anunţată în termen de 24 de ore. Plata rochiei alese se va face prin virament bancar, iar rochiile al căror preţ este de minim 4.000 lei beneficiază de eventuale retuşuri asigurate de Vera Sposa.

La începutul acestui an, Vera Sposa a lansat un alt serviciu-pionier pe piaţa din România, posibilitatea de a închiria rochiile de mireasă haute-couture la 30-40% din preţul de achiziţie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proba,
serviciu,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.