Un nou proiect de birouri în Bucureşti

Autor: Andra Stroe Postat la 31 octombrie 2019 174 afişări

Un nou proiect de birouri în Bucureşti

TC Capital, companie de investiţii şi dezvoltare de proprietăţi, cu sediul în România, coordonată de Ali Capa, a lansat proiectul de clădiri de birouri Hyperion Towers, în urma unui proces extins de renovare. Complexul este fostul Twin Tower Barba Center, care a fost achiziţionat de către omul de afaceri turc în 2017, ulterior fiind redenumit şi intrând în faza de modernizare.

Investiţia în lucrările de renovare se ridică la 14 milioane euro, iar proiectul include două clădiri cu o suprafaţă închiriabilă cumulată de 40.000 mp spaţii de birouri de clasă A. Procesul de renovare are loc în două etape, termenul de finalizare al primei clădiri fiind la finalul anului în curs, în timp ce al doilea turn din ansamblul Hyperion Towers va fi complet modernizat în cel de al doilea semestru din 2020. Complexul este situat pe Bulevardul Pipera, una dintre zonele cu dezvoltarea cea mai rapidă din Bucureşti, care a fost recent reabilitat şi extins. Potrivit reprezentanţilor TC Capital, proiectul va aduce inovaţii comerciale importante pe piaţa imobiliară locală, acestea urmând să fie anunţate până la sfârşitul lui 2019.

Ali Capa a fost acţionar şi director executiv al Anchor Grup, timp de peste 10 ani, iar în ultimii cinci ani a investit, prin intermediul TC Capital, în complexul rezidenţial Cosmopolis şi în compania de dezvoltare agricolă, KC Argo.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
capital,
cladiri,
proiect

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.