Un ministru a fost ucis în bătaie de minerii cu care trebuia să negocieze

Postat la 28 august 2016 195 afişări

Un grup de mineri care protestau l-au rapit şi....

Un ministru a fost ucis în bătaie de minerii cu care trebuia să negocieze

Un grup de mineri din Bolivia care protestau l-au rapit pe un ministru care a venit să discute cu ei şi l-au ucis în bătaie, potrivit Reuters.

Preşedintele Evo Morales a decretat 3 zile de doliu national după moartea lui Rodolfo Illanes, în vârstă de 56 de ani. El a fost întâi luat ostatic de minerii care blocaseră o atuostradă lână Panduro, aproximativ 160 de km de capital La Paz. Autorităţile au spus că a murit din cauza unei lovituri la cap.

Ministrul a călătorit spre Panduro să negocieze cu minerii joi. Corpul său a fost găsit vineri dimineaţa lângă autostrada, într-o pătură, potrivit procurorului care se ocupă de acest caz.

Moartea ministrului a şocat ţara, unde protestele violente au pus în evidenţă problemele majore sociale din Bolivia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ministru,
bolivia,
ucidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.