Încă un restaurant cu specific franţuzesc a deschis prima unitate în România

Postat la 15 februarie 2017 410 afişări

Ploieşti Shopping City continuă extinderea zonei de food court şi, la început de an, îşi consolidează portofoliul cu o nouă unitate de tip fast food aparţinând Los Tacos.

Încă un restaurant cu specific franţuzesc a deschis prima unitate în România

Primul restaurant al fast-food-ului cu specific francez a reprezentat o investiţie estimată la 65.000 de euro, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Unitatea măsoară aproximativ 100 de metri pătraţi şi completează experienţa clienţilor centrului comercial cu un nou concept de fast food care îmbină bucătăria mexicană cu arta gastronomică franceză, aducând pe piaţa locală preparate cu totul deosebite.

„Suntem încântaţi că Ploieşti Shopping City este destinaţia aleasă de Los Tacos pentru inaugurarea primei locatii, contribuind la consolidarea poziţiei noastre ca principală destinaţie de shopping din regiune. Prin această deschidere, reuşim să aducem un plus de valoare şi diversificare a experienţei pe care urmărim să le-o oferim clienţilor cu fiecare vizită pe care ne-o fac. Avem convingerea că cei care ne vor trece pragul se vor bucura de oferta noastră îmbogăţită pe segmentul fast food şi vor aprecia conceptul unic pe care Los Tacos îl aduce în România”, a declarat Marina Trifina, Marketing Manager Ploieşti Shopping City. 

Deschiderea primei unităţi reprezintă un pas important în strategia de business a brandului de origine franceză, urmărind să îşi dezvolte activitatea prin deschiderea unei francize şi extinderea unei reţele locale la cel puţin zece locaţii.

„Lansarea pe piaţa din România este un pas firesc în strategia de business. La fel de firească este şi alegerea Ploieşti Shopping City drept locaţie pentru prima unitate Los Tacos. Centrul comercial se bucură de un foarte important statut în peisajul de retail din judeţul Prahova şi în împrejurimi şi, totodată, prezintă o mare atracţie pentru categoria turistică. Această poziţionare se traduce prin ocazii numeroase pentru noi de a intra în contact cu un mix echilibrat al consumatorilor, care să aprecieze conceptul ce stă la baza brandului: o fuziune între două mari bucătarii care, aduse laolaltă, dau naştere unui gust pe care nu îl mai poţi uita. Los Tacos este un business, orientat spre a le oferi clienţilor o experienţă culinară specială care mizează pe gustul deosebit al sosurilor franceze, diferenţiindu-se astfel de fast-food-urile existente la ora actuală. Aşadar, îi invităm pe clienţii centrului comercial să ne viziteze şi să se bucure de preparatele noastre”, a declarat Ilie Coşereanu, Director Vânzări Los Tacos.

Ploieşti Shopping City, primul şi cel mai mare centru comercial din judeţul Prahova, are o suprafaţă închiriabilă de 55.000 m2 şi pune la dispoziţia clienţilor săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduieşte unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecţie dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar şi peste 100 de magazine, varietatea  de chiriaşi incluzând branduri internaţionale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher şi multe altele. Ploieşti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.