Un economist susţine că Beyonce a provocat creşterea inflaţiei în Suedia

Autor: Petru Mazilu Postat la 15 iunie 2023 54 afişări

Un cunoscut economist susţine că superstarul Beyonce a provocat creşterea inflaţiei în Suedia, potrivit Sky News.

Un economist susţine că Beyonce a provocat creşterea inflaţiei în Suedia

Concertul din Suedia din debutul turneului mondial al cântăreţei Beyonce a provocat o cerere uriaşă pentru locuri în hoteluri şi restaurante ceea ce ar putea explica de ce rata inflaţiei a fost mai mare decât se aştepta în luna mai, potrivit unui economist.

Beyonce a susţinut două concerte la Stockholm în luna mai în debutul turneului Renaissance World Tour.

„Începutul turneului mondial al lui Beyonce în Suedia pare să fi colorat inflaţia din luna mai", a scris, pe Twitter, Michael Grahn, economistul şef al Danske Bank.

Suma exactă este „incertă", a spus el, adăugând că „probabil" concertele au adăugat aproximativ 0,2% la creşterea generală de 9,7%.

Grahn a explicat pentru Financial Times că este o evoluţie „uimitoare" şi că „nu este ceva ce Suedia a mai experimentat până acum”.

Beyonce a plecat de la Stockholm la Bruxelles, apoi s-a îndreptat spre Marea Britanie, unde are mai multe concerte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
beyonce,
suedia,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.