Un director de firmă din Malta a devenit celebru după ce a început să cânte în metrou - VIDEO

Postat la 13 mai 2016 200 afişări

Un director de firmă din Malta a devenit celebru după ce a început să cânte în metrou - VIDEO

Ozzy Lino, un director de firmă din Malta care a început să cânte profesionist la vârsta de 9 ani, a cunoscut brusc faima internaţională, după ce un videoclip în care acesta apare cântând spontan în timpul unei călătorii cu metroul din Frankfurt a strâns 70 de milioane de vizualizări pe Facebook şi Youtube, relatează publicaţia Times of Malta.

Clipul începe cu două cântăreţe, Kiddo Kat şi Heidi Joubert, care interpretează hitul lui Prince "Kiss", într-unul din vagoanele metroului din Frankfurt, cu doar două săptămâni înainte ca superstarul să fie găsit mort în casa lui din Minnesota. Cele două artiste se întorceau de la un târg comercial intitulat Messe Frankfurt.

La un moment dat, celor două li se alătură spontan Ozzy, care, în calitate de director al unei firme de inginerie laser, se întorcea, în acelaşi vagon, de la acelaşi eveniment. Ozzy poate fi văzut cântând alături de tinere cu vocea sa unică şi apoi continuând pe propriile sale versuri, scrise în urmă cu 25 de ani.

"Mi se întâmplă destul de des să cânt spontan, nu mă pot abţine. Aşa că nu m-am gândit prea mult. După aceea, m-am întors la hotel şi am zburat acasă în ziua următoare", a povestit ulterior Ozzy.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-director-de-firma-din-malta-a-devenit-celebru-dupa-ce-a-inceput-sa-cante-in-metrou-video-15319257
15319257
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.