Un arădean strânge semnături pentru ca preotul unui cartier să tragă clopotele mai încet

Postat la 23 februarie 2017 110 afişări

Un arădean strânge semnături pentru a determina preotul ortodox din cartierul Grădişte al municipiului Arad să tragă clopotele mai încet la biserică, deoarece ar depăşi limita maximă de zgomot admisă prin lege. Preotul, în schimb, îl invită pe arădean să se apropie mai mult de biserică.

Un arădean strânge semnături pentru ca preotul unui cartier să tragă clopotele mai încet

Arădeanul Răzvan Anghel a anunţat pe contul său de Facebook că stânge semnături pentru a-l determina pe preotul ortodox din cartierul Grădişte să tragă clopotele mai încet.

"De azi strâng în Cartierul Grădişte semnături ca să-l convingem pe preotul Roja să dea clopotele mai încet la biserica nouă, că e cam tare. Dacă stai în Grădişte şi ţi se pare prea tare sau dacă ai un prieten care stă în Grădişte şi ştie despre ce vorbesc, dă un semn", a scris Răzvan Anghel pe contul său de Facebook.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arad,
preot,
cartier,
semnaturi,
biserica,
apropiere,
cont

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.