Un antreprenor român vrea să dezvolte prima platformă locală dedicată „cryptoprenoriatului”

Autor: Andra Stroe Postat la 13 mai 2021 76 afişări

Un antreprenor român vrea să dezvolte prima platformă locală dedicată „cryptoprenoriatului”

Antrepreorul Cristian Oneţiu, fondatorul comunităţii Business Mentors şi al comunităţii de educare şi susţinere a mediului antreprenorial din România Scale-UP 1000, anunţă că a creat şi urmează să dezvolte prima platformă din România dedicată îmbinării dintre antreprenoriat şi tehnologia digitală, cryptoprenor.ro, o structură de formare şi informare.

„Am convingerea că noul cuvânt, cryptoprenoriat, va face parte foarte curând din vocabularul tuturor celor care vor să afle în ce mod Crypto şi Blockchain ne pot fi folositoare în antreprenoriat. Pe lângă o curiozitate personală firească şi dorinţa de a explora cât mai mult, pornesc acest demers şi datorită întrebărilor zilnice ale celor din comunităţile noastre. De această dată nu din ipostaza de expert, ci de învăţăcel, de trainee, şi consider că, cu cât avansăm împreună, cu atât mai mult putem construi un sistem puternic şi funcţional. Şi putem deveni rapid parte a tehnologiei care este deja aici, cu multe beneficii pentru noi. (...) Cred că Blockchain va dezvolta noile companii lidere ale anilor 2030”, declară Oneţiu într-un comunicat de presă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.