Un alt director Lukoil a murit. Vladimir Nekrasov a criticat invadarea Ucrainei de către Putin

Postat la 24 octombrie 2023 116 afişări

Un alt director Lukoil a murit. Vladimir Nekrasov a criticat invadarea Ucrainei de către Putin

Vladimir Nekrasov, în vârstă de 66 de ani, preşedintele consiliului de administraţie Lukoil, ar fi murit din cauza unei insuficienţe cardiace.

El este al treilea director executiv al Lukoil care a murit subit în ultimele 18 luni. Lukoil a criticat invazia Ucrainei de către Putin în primele zile ale războiului.

Un alt director de top al celei de-a doua mare companie petrolieră din Rusia a murit în mod misterios – al treilea magnat de la Lukoil care a pierit în circumstanţe suspecte în decurs de un an şi jumătate, scrie Daily Mail.

Vladimir Nekrasov, în vârstă de 66 de ani, preşedintele consiliului de administraţie Lukoil, a murit „subit”, presa de stat rusă raportând că concluzia „preliminară” a medicilor a fost că Nekrasov a suferit de „insuficienţă cardiacă acută”.

Moartea sa urmează celei a lui Ravil Maganov, 67 de ani, la Spitalul Clinic Central, cunoscut şi sub numele de clinica Kremlin, în septembrie anul trecut.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
critica,
deces,
director

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.