Ultimatum dur Elon Musk angajaţilor Twitter: Munciţi din greu sau plecaţi

Autor: Andreea Tobias Postat la 16 noiembrie 2022 58 afişări

Noul proprietar al Twitter, Elon Musk, le-a dat termen angajaţilor să se angajeze la o muncă "extrem de dură" sau să plece din companie.

Ultimatum dur Elon Musk angajaţilor Twitter: Munciţi din greu sau plecaţi

O copie a e-mail-ului intern trimis noaptea târziu de miliardar a fost obţinut de CNN.

"În continuare, pentru a construi un Twitter 2.0 revoluţionar şi pentru a reuşi într-o lume din ce în ce mai competitivă, va trebui să fim extrem de harnici", a scris Musk: "Asta însemna să lucrăm multe ore la intensitate mare”.

În memo, Musk continuă să prezinte modul în care Twitter va fi "mult mai mult axat pe tehnologie" şi apoi dă un ultimatum personalului: "Dacă sunteţi siguri că vreţi să faceţi parte din noul Twitter, vă rugăm să faceţi clic pe da pe link-ul de mai jos".

Musk a precizat că orice angajat care nu a făcut acest lucru până joi, la ora 17.00 ET, va primi trei luni de preaviz.

E-mailul, cu subiectul "La răscruce de drumuri", vine în contextul în care Musk a intrat în conflict, atât în public, cât şi în privat, cu angajaţii Twitter în legătură cu abordarea sa în ceea ce priveşte conducerea companiei.

De asemenea, vine după ce Musk a dat afară directorii executivi de top ai Twitter, a eliminat consiliul de administraţie şi a concediat aproximativ jumătate din angajaţi.

"Indiferent de decizia pe care o veţi lua", a spus Musk, "vă mulţumim pentru eforturile depuse pentru a face ca Twitter să aibă succes".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
musk,
twitter,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.