ULTIMA ORĂ! Bilanţul deceselor creşte alarmant în urma cutremurului din Turcia

Postat la 07 februarie 2023 115 afişări

ULTIMA ORĂ! Bilanţul deceselor creşte alarmant în urma cutremurului din Turcia

Bilanţul victimelor continuă să crească de la o oră la alta în Turcia şi Siria: Sunt peste 5.100 de morţi / Mărturia din Infern a unui supravieţuitor: este ca şi sfârşitul lumii / Cutremurul a avut 243 de replici / 19 ţări UE ajută cu 1.150 salvatori şi cu 70 de câini

În timp ce munca salvatorilor a continuat şi pe timpul nopţii, bilanţul provizoriu al morţilor din cauza cutremurului violent care a lovit Turcia şi Siria a depăşit 4.000 de persoane, distrugând mii de clădiri.

Guvernul Germaniei a cerut, marţi, permiterea accesului umanitar în zonele din nord-vestul Siriei afectate de cutremurele majore produse luni în Turcia, îndemnând Rusia să exercite influenţă asupra Administraţiei Bashar Al-Assad, deşi unele zone sunt sub control insurgent.

Bilanţul cumulat al cutremurelor produse luni în sud-estul Turciei, în apropierea frontierei cu Siria, depăşeşte 5.100 de morţi, potrivit noilor date furnizate de autorităţile turce, de Administraţia de la Damasc şi de Naţiunile Unite.

În Turcia, preşedintele Recep Tayyip Erdogan a anunţat marţi un bilanţ de 3.549 de morţi. Alte peste 13.000 de persoane au fost rănite. În Siria, cifrele furnizate de Administraţia de la Damasc şi de echipele Naţiunilor Unite care acţionează în zonele din nord-vestul ţării aflate sub control insurgent indică peste 1.600 de morţi şi 3.500 de răniţi.

CITITI AICI MATERIALUL INTEGRAL

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turcia,
decese,
siria

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.