Udrea: Competiţia în PDL trebuie dusă cu onestitate şi până la capăt, cred că voi câştiga

Postat la 15 februarie 2013 11 afişări

Liderul PDL Elena Udrea afirmă, potrivit RFI, că în PDL competiţia trebuie trebuie dusă "cu onestitate şi până la capăt" şi că ea va câştiga, adăugând că abordarea preşedintelui Băsescu seamănă cu ceea ce gândesc foarte mulţi dintre membrii şi liderii formaţiunii.

Întrebată dacă se simte sprijinită de preşedintele Traian Băsescu în cursa pentru şefia partidului, Elena Udrea a răspuns: "Nu neapărat. Abordarea domnului preşedinte seamănă foarte mult cu ceea ce gândesc foarte mulţi dintre membri de partid, foarte mulţi dintre liderii Partidului Democrat Liberal şi cred că asta este cel mai important. Seamănă foarte mult cu ce gândeşte o parte importantă dintre cei din presă, din societatea civilă, dintre cei care sunt atenţi la viaţa politică şi anume că PDL se află într-un moment de cotitură, într-un moment de răscruce, în care trebuie să se regândească, să se reconstruiască. Ceea ce se întâmplă acum ne arată dacă PDL continuă să fie lipsit de energie, de direcţie, de perspectivă, aşa cum există percepţia că e astăzi, nu va avea un viitor politic şi în nici un caz nu va mai putea fi un partid care să poată să câştige alegerile".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Udrea,
competiţie,
PDL
/actualitate/udrea-competitia-in-pdl-trebuie-dusa-cu-onestitate-si-pana-la-capat-cred-ca-voi-castiga-10564127
10564127
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.