UDMR, după ce saci cu buletine de vot din Ungaria au fost găsiţi în Mureş: Provocare

Autor: Andreea Tobias Postat la 31 martie 2022 108 afişări

UDMR susţine, după ce saci cu buletine de vot din Ungaria au fost găsiţi pe un câmp din judeţul Mureş, susţine că este vorba despre o provocare pentru a discredita voturile maghiarilor de peste graniţă.

UDMR, după ce saci cu buletine de vot din Ungaria au fost găsiţi în Mureş: Provocare

UDMR respinde acuzaţiile care sugerează că ar fi vorba de fraudă electorală.

„Considerăm inacceptabilă şi nefondată cererea partidelor de opoziţie din Ungaria ca toate voturile exprimate peste graniţă să fie anulate. Imaginile confirmă faptul că este vorba în mod clar de o provocare organizată, menită să discrediteze voturile de peste graniţă. Oricine se află în spatele acestei acţiuni încearcă să manipuleze opinia publică în cel mai josnic mod posibil”, transmite UDMR.

Saci cu buletine de vot pentru scrutinul din Ungaria au fost găsiţi pe un câmp din judeţul Mureş, la o groapă ilegală de gunoi.

Poliţiştii mureşeni au anunţat că s-au sesizat din oficiu şi au ridicat plicurile desigilate şi buletinele de vot.

Buletinele de vot au fost aruncate la o groapă ilegală de gunoi de lângă Târgu Mureş, fiind găsite în moloz, unele împrăştiate, altele în saci, potrivit HVG. Voturile de pe buletine ar fi fost anti - Viktor Orban.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
udmr,
mureş,
buletine vot

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.