Tudose: Aflăm azi că Wooow Cîţu e penal internaţional - asta înseamnă să ai ştofă

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 11 august 2021 30 afişări

Europarlamentarul Mihai Tudose, vicepreşedinte PSD, îl ironizează pe premierul Florin Cîţu, care a admis că în 2000 a condus băut: „Aflăm azi că Wooow Cîţu e penal internaţional - asta înseamnă să ai ştofă”.

Tudose: Aflăm azi că Wooow Cîţu e penal internaţional - asta înseamnă să ai ştofă

„Scurtu’ drum către acasă… După delirul continuu în care ne ţine de când e la butoane, după dezastrul provocat şi susţinut de el în tooooate domeniile, după, după…. Aflăm azi că Wooow Cîţu e penal internaţional. Asta înseamnă să ai ştofă! Nu Jilava, Rahova, de-astea maidaneze! Nu! America!!! Du-te acasă, Cîţu. Azi. Acum. Şi stai acolo. Fără pâine”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

Social-democratul are un mesaj şi pentru liderii USR PLUS.

„P.S. Alde Usr-pluş v-a picat semnalu’? Cum e cu fără penali? Era vorba doar de penali români? Puşcăria din străinătate o puneţi la studii?!?”, conchide Tudose.

Premierul Florin Cîţu a admis că în urmă cu 20 de ani a fost încarcerat două zile în SUA pentru că a condus sub influenţa alcoolului: „Am făcut o greşeală acum 20 de ani. Interesant că apare acum informaţia”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tudose,
cîţu,
sua

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.