Trenurile Soarelui: 40 de garnituri vor lega litoralul şi Delta Dunării de toate regiunile ţării

Autor: Petru Mazilu Postat la 03 iunie 2021 106 afişări

CFR Călători anunţă că, începând cu data de 11 iunie, va lansa programul estival de transport „Trenurile Soarelui”. Până la data de 6 septembrie, turiştii vor avea la dispoziţie 40 de trenuri ce vor asigura zilnic legături directe din toată ţara cu staţiunile de la Marea Neagră şi cu Delta Dunării.

Trenurile Soarelui: 40 de garnituri vor lega litoralul şi Delta Dunării de toate regiunile ţării

Pentru ca toate regiunile ţării să fie conectate în perioada verii cu destinaţiile de vacanţă cele mai căutate de pe litoralul românesc, CFR Călători a pregătit un nou program.

Acesta constă fie în prelungirea spre Mangalia, din 11-12 iunie, a circulaţiei unor trenuri care aveau ca destinaţie finală Bucureşti Nord, fie în introducerea din 25-26 iunie de noi trenuri care au ca destinaţie exclusivă litoralul Mării Negre şi Delta Dunării.

„Programul complet din 25/26 iunie este următorul: 38 trenuri directe (19 dus/19 întors) şi ramurile aferente care pornesc din principalele oraşe, vor avea ca destinaţie /plecare litoralul românesc, din care 18 trenuri (9 dus/9 întors) au ca destinaţie/plecare Mangalia. 32 de trenuri (16 dus/16 întors) vor asigura legătura capitalei cu litoralul şi retur (12 perechi din Bucureşti Nord, 3 perechi din Bucureşti Băneasa, 1 pereche din Bucureşti Obor). Pentru călătoria în Delta Dunării, din 12 iunie 2021, trenurile RE 8007/RE 8653 şi RE 8658/ RE 8008 vor asigura zilnic, pe întreaga durată a sezonului, legătura directă Bucureşti Nord – Tulcea Oraş şi retur. De asemenea, în fiecare zi, 4 trenuri (2 dus/2 întors) vor continua să circule între Medgidia şi Tulcea”, anunţă reprezentanţii CFR.

Odată cu intrarea în vigoare a programului estival de transport, unele trenuri Regio vor avea programul de circulaţie modificat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
trenuri,
sezon,
litoral

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.